Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Welke Whey eiwitten zijn geschikt voor mij?

Welke Whey eiwitten zijn geschikt voor mij?

Let op de volgende zaken en vind snel de Whey eiwitten die het beste bij je passen! Of dat nu is voor spieropbouw, afvallen, gezond gewicht of als tussendoortje. Weet je al precies wat je zoekt? Bestel dan direct een van onze onderstaande bestsellers.

Waarvoor wil je de Whey gebruiken?

Als je Whey eiwit koopt, dan kun je deze gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • Spieropbouw
  • Afvallen
  • Gezond gewicht
  • Tussendoortje

Het is goed om te weten in welke groep je valt. Hieronder leggen wij uit waar je op moet letten wanneer je tot een groep behoort die wij hierboven reeds hebben weergegeven.

Spieropbouw met eiwitten

In het grootste gedeelte van de wereld wordt Whey eiwit gebruikt door sporters, met name krachtsporters (snel gevolgd door steeds meer mensen die Whey gebruiken om af te vallen). Whey eiwit heeft een hoge biologische waarde waardoor deze uitermate geschikt is voor het herstel en opbouw van spiermassa. Er zijn verschillende studies gedaan naar het effect van Whey eiwit en een groot deel daarvan heeft ook daadwerkelijk aangetoond dat Whey het herstel en de opbouw bevordert. Niet voor niets is dit supplement het meest gebruikte supplement in de krachtsport!

Je kan op 2 manieren spieren opbouwen. Je kunt ‘bulken’ (zoveel eten als je kunt) waarnaar je later weer gaat ‘cutten’ (de laag vet die je in de ‘bulk’ hebt gekweekt eraf trainen) of je kunt droge spiermassa opbouwen. Droge spiermassa krijg je door gezond en voldoende te eten, waarbij je natuurlijk ook let op de vetten en koolhydraten. Bij methode 1 zie je sneller resultaat. Bij methode 2 zie je het resultaat geleidelijker.

In de bulk is het verstandig om genoeg eiwitten tot je te nemen (2 maal jouw lichaamsgewicht). Belangrijk zijn de momenten waarop je de eiwitshake neemt. s’ Ochtends na het opstaan, vlak voor de training en eventueel na de training zijn de belangrijkste momenten om een shake te nemen.

In de bulk let je wellicht niet zo op calorieën en wil je gewoon lekker snel groeien. Een Whey Concentraat is dan een goede keuze. Een Whey Concentraat kenmerkt zich door zijn zachte(re) prijs in tegenstelling tot een Whey Isolaat. Het verschil tussen een Whey Isolaat en een Whey Concentraat lees je in het artikel over het verschil in Whey.

Voor het aankomen van droge spiermassa raden wij een Whey Isolaat aan. Deze Whey eiwitten zijn een pure vorm van eiwit en bevatten nagenoeg geen koolhydraten (wat belangrijk is bij het aankomen van vetvrije spiermassa).

Afvallen met eiwitten

Afvallen met behulp van Whey eiwitten gaat in een razend tempo. Een Whey Isolaat is een pure Whey eiwit welke voor 90% of meer uit eiwit bestaat. Ook bevatten deze Whey eiwitten nagenoeg geen koolhydraten en bijna geen vetten (wat belangrijk is bij het proteinedieet) en zijn de shakes ook nog eens smaakvol.

Gezond gewicht

Voor een gezond gewicht en een uitgebalanceerd dieet is Whey eiwit een belangrijk supplement. Whey eiwit zorgt ervoor dat je spieren de optimale voeding krijgen die ze nodig hebben. Wij van eiwit.nl zijn ervan overtuigd dat iedereen, jong of oud, sportief of minder sportief, baat heeft bij een eiwitshake per dag! Voor de echte fans hebben we ook een Whey eiwit in neutrale smaak. Deze is vrij van kleur- en zoetstoffen.

Tussendoortje

Je kan Whey uitstekend gebruiken als tussendoortje. We raden dit iedereen aan die snel een gezonde “maaltijd” wil nuttigen. Echter, is het niet makkelijker om alle voordelen van Whey te verpakken in een lekkere reep? Juist!

Bij Eiwit.nl hebben wij de keuze uit een aantal heerlijke eiwitrepen. Voor mensen die echt op de lijn letten, is er een low carb bar. Voor mensen die gewoon zoeken naar een eiwitrijk tussendoortje, is er keuze uit een aantal lekkere repen met elk een andere smaak. Geen excuus meer voor slecht eten omdat je toevallig geen tijd hebt. Neem een reep mee in de auto of in je tas zodat je altijd een gezonde snack bij de hand hebt!

Vragen? Neem gerust contact op met onze  klantenservice.