Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Verzending

Tijdens het afrekenen kun je kiezen voor verzending. Zodra jouw bestelling is ingepakt en het magazijn heeft verlaten, ontvang je een e-mail met daarin gegevens om je pakket te kunnen traceren. Op dit moment is het leveren bij een DHL Parcelshop niet mogelijk.

Verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95.

Niet thuis?

Indien het pakket niet kan worden afgeleverd tijdens het eerste bezorgmoment, dan ontvang je een 'Bezorger gemist kaart' in je brievenbus. Hierop staat belangrijke informatie zoals bijvoorbeeld de dag waarop een nieuwe afleverpoging wordt uitgevoerd. DHL zal in de meeste gevallen proberen het pakket bij je buren af te leveren, zodat je op die manier mogelijk eerder kunt beschikken over jouw Athleteshop bestelling. Indien dit niet mogelijk is, dan komt de bezorger de volgende werkdag weer bij je langs. Kan het pakket na de tweede afleverpoging nog steeds niet worden afgeleverd? Dan brengt de bezorger hem naar de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop. Je kunt het pakket vervolgens zelf afhalen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.