Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Eiwitzakjes of sachets

Eiwitzakjes of sachets

Tegenwoordig zijn eiwitzakjes niet meer weg te denken tijdens het volgen van een eiwitdieet. Een zakje is gemakkelijk mee te nemen, je kunt het altijd bij je hebben op ieder moment van de dag en het is gemakkelijk in het gebruik. Als je denkt dat je een eiwitrijke maaltijd nodig hebt, dan scheur je een eiwitzakje open, mixt het in een flesje water of met melk en klaar is je eiwitshake. Het enige nadeel van zakjes is dat het relatief duur is. eiwitzakjes Het kost voor de producent natuurlijk een stuk meer om alles los te verpakken waardoor de kostprijs van zo’n sachet redelijk prijzig is.

Bespaar door zelf eiwitzakjes te maken

Wij raden dan ook aan om een losse pot met eiwitshakes aan te schaffen in je favoriete smaak en de eiwitpoeder mee te nemen in een klein potje, of een klein hersluitbaar zakje. Dit scheelt je echt een hoop in de portemonnee. Om een nieuwe smaak te proberen, zijn de eiwitzakjes perfect! Zo kun je bijvoorbeeld de smaken van Happy Protein proberen in een probeerdoos en op deze manier je favoriete smaak bestellen in een grotere en stuk meer voordelige zak. Ben je toch meer van het gemak? Dan kun je natuurlijk ook altijd een paar van onze sachets bestellen.