Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Eiwitten in voeding

Eiwitrijke voeding

Voor een eiwitrijkdieet is eiwitrijke voeding nodig. Voedsel met veel eiwit zijn onder andere vis, vlees (zowel kip als biefstuk), kwark en noten. Het is helaas niet altijd gemakkelijk om dit soort voedsel te eten. Om toch eiwitrijke voeding naar binnen te krijgen in tijden dat het moeilijk is om bovenstaande producten te consumeren kun je ook gebruik maken van een eiwitshake.

Eiwitshake

Een eiwitshake is gemakkelijk klaar te maken. Los 30 gram eiwitpoeder op in 200 ml vloeistof (magere melk, soja melk of water) en klaar is je eiwitshake! Met een eiwitshake krijg je vaak nog meer eiwit binnen als via eiwitrijk voedsel. Maar het bevat niet de overige en ook belangrijke voedingsstoffen die normaal voedsel wel bevatten. Wees dus gematigd met eiwitshakes, en zorg ervoor dat je geen hoofdmaaltijden vervangt met een eiwitshake. Neem daarvoor echt een maaltijdvervanger met voldoende vezels. Houd er alleen rekening mee dat deze vaak weer niet echt geschikt zijn voor het eiwitdieet.

Voor de beste eiwitshakes kijk je hier. Alle eiwitshakes zijn zuivere eiwit isolaat eiwitshakes van de beste kwaliteit.