Alles over eiwitshakes

Drink je wel dagelijks je eiwitshake? Snap je soms ook niet waarom je niet meer afvalt en je spieren sterker worden? Je sport voldoende en slaapt goed dus aan stress kan het niet liggen, maar toch is het resultaat niet wat het zou moeten zijn. Het antwoord op deze vraag kan wel eens aan je dieet liggen. Zit er wel genoeg eiwit in je dieet?

Bedenk zelf maar. Waar is een spier uit samengesteld? Juist! Eiwitten! Als je je eiwitiname eens zou verhogen, dan hebben de spieren meer eiwit over om te gebruiken voor het opbouwen van spiermassa en het aansterken hiervan.

Tevens zorgen eiwitten ervoor dat je geen honger meer hebt door het verzadigende gevoel en zorgen je spieren ervoor dat je in rust meer calorieën verbrand. Het drinken van een eiwitshake is dus eigenlijk een must! Zo eenvoudig is dat. Maar wat is nu de beste eiwitshake om af te vallen en spieren aan te sterken? Daar hebben wij een antwoord op.

Voor mensen die een (eiwit)dieet volgen/willen afslanken is een eiwitshake geen overbodige luxe. Het is belangrijk kleine porties eiwitrijk voedsel te eten, maar hoe zorg je ervoor dat je niet teveel calorieën binnen krijgt? Juist! Een eiwitshake! Tevens zijn eiwitshakes (gebruik voor het eiwitdieet een whey isolaat) de meest hoogwaardige eiwitten die je maar kunt nuttigen.