Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

De beste Eiwitshakes

beste eiwitshakes

De beste eiwitshakes

Je wilt afvallen, groter worden of je prestaties verbeteren. Elke dag sta je zwetend in de gym of in het park na een lange run maar erg veel verbetering zie je niet… Je begint te twijfelen of het allemaal wel zin heeft en of wat je hebt gelezen over afvallen/groter worden één grote hoax is. Vaak is het antwoord erg simpel: krijg je wel genoeg eiwitten binnen? Eiwitten zijn namelijk een essentieel deel van het dieet van een sporter. Spieren bestaan grotendeels uit eiwitten, maar omdat eiwitten niet door het lichaam kunnen worden opgeslagen moeten wij dat zelf elke dag aanvullen. Dus drink na elke workout een eiwitshake en je zult merken dat die resultaten wel zichtbaar zullen worden! Maar wat zijn voor jou de beste eiwitshakes? Daar zullen we hier antwoord op geven.

Tijdens het sporten, wordt spierweefsel afgebroken waarna het lichaam tijd nodig heeft om weer te herstellen. Dit zorgt er mede voor dat je spieren groter en sterker worden maar ook dat je flinke spierpijn kan hebben de volgende dag. Door zelf eiwitten aan te leveren hoeft het lichaam zelf minder te doen en kan het makkelijker en sneller herstellen. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je een verzadigd gevoel hebt en dat je minder snel honger hebt. Dus ook voor mensen die willen afvallen heeft het heel veel voordelen.

Wat zijn de beste eiwitshakes?

Wat de beste eiwitshakes zijn voor jou ligt aan het doel dat je wil bereiken. Sommige willen zich juist richten op afvallen terwijl andere meer op spiergroei willen zitten. Ongeacht welk doel je wil bereiken, bij Eiwit.nl hebben we een eiwitshake die bij jou past!

Het grootste verschil tussen onze eiwitten is het verschil tussen Whey Isolaat en Whey Concentraat. Whey Isolaat is de puurste vorm van eiwit dat te krijgen is. Dat betekent dat het een heel hoog eiwitgehalte heeft. Voor mensen die snel resultaat willen boeken en moeten presteren, is dit de beste optie. Dit betekent niet dat Whey Concentraat niet goed is of niet werkt. Voor iemand die regelmatig sport, zal het vooralsnog een goede optie zijn. Daarnaast is het ook goedkoper.

Afvallen

Bevatten eiwitshakes niet heel veel calorieën? Hoe kan ik dat dan gebruiken in mijn dieet? Dit zijn veel vragen die wij ontvangen bij Eiwit.nl. Gelukkig hoeven eiwitshakes niet veel calorieën te bevatten. Zo hebben wij diverse Whey Isolaat eiwitshakes. Dit zijn een van de beste eiwitshakes die wij hebben en het is een van de puurste vormen van eiwit verkrijgbaar. Het wordt snel door het lichaam opgenomen en bevatten vrijwel geen koolhydraten en vetten! Daarom kan het dus prima opgenomen worden in het dieet, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over die hoeveelheid calorieën die de eiwitshake bevat. Dus als je die overtollige kilo’s wil kwijtraken maar ook snel wil herstellen na die lange run, bekijk dan ons aanbod Happy Protein.

LEES MEER OVER AFVALLEN MET EIWITTEN

Spiergroei

Het is algemeen bekend dat eiwitshakes bijdragen aan spiergroei. Alle grote bodybuilders zie je tijdens of na het sporten een slok nemen van die shakebeker. Maar wat zijn de beste eiwitshakes voor spiergroei? Het is belangrijk dat de eiwitten snel opgenomen worden door het lichaam en dat de spieren snel kunnen herstellen, zodat je weer zo snel mogelijk de gym in kan. Als de focus voornamelijk op spiergroei ligt, raden wij Pro Protein Krachtsport aan. Deze eiwitten zijn verrijkt met creatine, leucine en magnesium voor extra spiermassa. Ideaal voor iemand die graag krachtsport doet.

LEES MEER OVER EIWITTEN EN KRACHTSPORT