Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Eiwit kopen?

Eiwit kopen

Bij Eiwit.nl kun eiwit kopen van verschillende van de beste merken eiwitten. Voor elk doel, van sport, topsport tot afvallen. Eiwitten als eiwitshakes, eiwitrepen of snacks. Hieronder vind je een greep uit ons aanbod. Of bekijk ons volledige assortiment. De voordelen van Eiwit.nl kort op een rijtje:

  • Aanbevolen door professionals
  • Veilig voor topsporters
  • Eiwit voor sport en afvallen
  • Meer dan 25.000 tevreden klanten
  • Gemakkelijk & veilig betalen
  • Eiwitleverancier sinds 2005.
  • Hoe meer je bestelt, hoe groter je voordeel!

Gemakkelijk en veilig betalen

Je kan bij Eiwit.nl op verschillende manieren gemakkelijk afrekenen. Wij bieden natuurlijk het veel gebruikte iDEAL aan. Je kan met PayPal afrekenen en daar je bankrekening of creditcard selecteren wanneer deze gekoppeld zijn. Daarnaast kan je ook met Visa of Mastercard betalen of kiezen voor het velige en snelle Mistercash.

Topsport

Bij Eiwit.nl is het mogelijk om een eiwit te kopen die speciaal ontwikkeld is voor topsporters: Pro Protein NZVT-gekeurd. Deze batch heeft dezelfde samenstelling als de normale shakes van Pro Protein maar deze zijn extra getest en dopingvrij verklaard door het NZVT-systeem. Dit is een uniek antidopingsysteem voor voedingssupplementen. Het systeem is opgezet door het NOC*NSF, het RIVM, de Dopingautoriteit, het ministerie van VWS en de branchevereniging NPN. Het NZVT-systeem biedt topsporters en hun begeleiders absolute garantie dat iedere batch voor vrijgave is geanalyseerd in een gespecialiseerd laboratorium. Zo is de kans op positieve dopinguitslagen als gevolg van het gebruik van voedingssupplementen zo klein mogelijk. Topsporters kunnen zich hierdoor onbezorgd concentreren op het leveren van een topprestatie.

Krachtsport

Eiwit.nl heeft een speciaal eiwitpoeder ontwikkeld voor krachtsporters. Naast het gebruik van Whey Isolaat, de meest zuivere vorm van Whey, hebben we de eiwitshake verrijkt met creatine, leucine, gingseng, magnesium en 11 vitaminen. Dit draagt bij aan meer spiermassa, spieropbouw en het verbetert de prestaties bij explosieve krachtinspanning.

Duursport

Eiwit.nl heeft een eiwitshake gemaakt die precies aan de behoefte van de duursporter voldoet. Namelijk een eiwitpoeder van premium kwaliteit Whey Isolaat en Whey Concentraat, verrijkt met 11 vitaminen en magnesium. Deze mix van vitaminen draagt bij aan meer energie, de aanmaak van rode bloedlichaampjes en het goed functioneren van de spieren.

Afvallen

Om af te vallen, heeft Eiwit.nl het eiwitpoeder Happy Protein ontwikkeld. Deze Whey Isolaat bevat 10 vitaminen en magnesium. Een Whey Isolaat is erg hoog in eiwitten waardoor er minder ruimte overblijft voor vetten en koolhydraten. Ideaal dus om gewicht te verliezen. De mix van vitaminen draagt bij aan meer energie, een gezonde huid en een normale werking van het immuunsysteem. Zo krijg je tijdens het afvallen voldoende vitaminen binnen.

Vegan

Het is ook mogelijk om een plantaardig eiwit te kopen bij Eiwit.nl. Nutristrenght is gemaakt op basis van erwten en dus 100% plantaardig en lactosevrij. Bovendien is deze eiwitpoeder helemaal natuurlijk, dus vrij van kunstmatige kleur- en zoetstoffen. Deze plantaardige eiwitpoeder heeft een uitgebalanceerd aminozuurprofiel.

Premium kwaliteit Whey eiwit kopen

Whey (of wei) is een restproduct dat overblijft wanneer er van kaas melk wordt gemaakt. Whey is erg snel opneembaar en heeft de hoogste biologische waarde in vergelijking met eiwit uit bijvoorbeeld melk, soja of vlees. Dat betekent dat het erg snel wordt opgenomen door het lichaam en dat de samenstelling het meest lijkt op onze eiwitten in het lichaam.

Wij van Eiwit.nl vinden het belangrijk dat alleen de beste kwaliteit Whey wordt gebruikt voor onze producten. Daarom werken we nauw samen met een leverancier in Nederland zodat we onze kwaliteit kunnen waarborgen.