Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Blog

 1. Recept – Courgetti met zalm

  Courgetti met zalm

  Courgetti, tegenwoordig zeker niet onbekend. Je hebt er zelfs hele kookboeken voor. Er zijn allerlei variaties mogelijk. Courgetti is toch wel één van onze favoriete maaltijden, omdat het makkelijk te bereiden is en ook nog eens super gezond. Het is ook ideaal als lichte maaltijd voor een training, want het is niet te zwaar op de maag. Deze keer hebben we courgetti met zalm voor je gemaakt.

  Lees meer »
 2. Blog – Tips om plantaardiger te eten

  Tips om plantaardiger te eten

  De term “vegan” is tegenwoordig helemaal hip. Het lijkt wel of iedereen plantaardiger wilt gaan eten of helemaal “vegan” wordt. Als je helemaal vegan wordt, dan word je eetpatroon in het begin drastisch aangepast. Je kan er ook voor kiezen om bewuster te gaan eten en wat plantaardiger te gaan eten, dit heeft ook al veel invloed om het milieu en je gezondheid. Voordat we je een aantal tips geven, leggen we eerst kort uit wat veganisme is.

  Lees meer »
 3. Recept – Banaan/Blueberry muffins

  Banaan/Blueberry muffins

  Als je aan een muffin denkt, dan denk je waarschijnlijk gelijk aan een ongezonde muffin met heel veel suikers. Maar wist je dat het ook gezond kan? Perfect als “vier uur” snack en als after workout snack na een zware training. Natuurlijk kan je deze muffin ook gewoon eten als je zin hebt in iets lekkers, maar toch iets gezonds wilt eten.

  Lees meer »
 4. Recept – Curry met kikkererwten en mango

  Curry met kikkererwten en mango

  Het is weer eens tijd voor een gezond en makkelijk recept die in een handomdraai is gemaakt. Ideaal om te maken voor na het sporten. Deze curry bevat kikkererwten en kikkererwten zitten boordevol eiwitten, ijzer en B-vitamines. Kikkererwten zijn ook een perfecte vleesvervanger.

  Lees meer »
 5. Blog - Wat is een gezond ontbijt?

  Wat is een gezond ontbijt?

  Het ontbijt is één van de belangrijkste maaltijden van de dag. Je hebt de hele nacht geslapen en de laatste 8 uur niets meer gegeten en gedronken. Om goed te functioneren en te presteren een hele dag heb je weer voedsel nodig. Je lichaam heeft voldoende energie en voedingsstoffen nodig om de dag te beginnen. Er wordt ook wel gezegd: Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar.

  Lees meer »
 6. Recept - Overnight Oats

  Recept – Overnight Oats

  Overnight Oats je kent het vast wel. Toch wel een van onze favoriete ontbijtjes. Er zijn eindeloos veel combinaties mogelijk en het is super simpel om te bereiden. Je maakt de overnight oats, voordat je gaat slapen en je hebt een overheerlijk ontbijt op de vroege morgen. Daarnaast is het ook nog een super gezond.

  Lees meer »
 7. Hoe train je een sixpack

  Hoe train je een sixpack?

  De decembermaanden zijn voorbij en je bent waarschijnlijk fanatiek met je goede voornemens aan de slag gegaan. Vanaf januari is het ook tijd om aan je sixpack te gaan werken als die op je wensenlijstje staat voor aanstaande zomer. Mocht die op het lijstje staan, dan komt die sixpack helaas niet vanzelf. Daarom hierbij een aantal oefeningen die je kunnen helpen om tot het gewenste resultaat te komen.

  Lees meer »
 8. Vitamineboost smoothie

  Vitamine boost smoothie met banaan, kiwi en rode vruchten

  Het is nog steeds winter en daarom is het belangrijk om voldoende vitamines binnen te krijgen en dat je goed voor jezelf te zorgt. Daarom hebben we deze overheerlijke vitamine boost smoothie gemaakt. Ideaal als ontbijt of “after workout” snack.

  Lees meer »
 9. Goede voornemens

  Wat zijn jouw goede voornemens dit jaar?

  Allereest de beste wensen voor 2018! Na al die feestjes en diners is het tijd om weer in shape te komen en je goede voornemens hebben hier vast mee te maken. Elke jaar stel je wellicht dezelfde goede voornemens; meer sporten, gezonder eten, stoppen met roken, minder stress, meer reizen etc. Maar wat komt hiervan terecht? Welke goede voornemens pak je daadwerkelijk serieus aan? Daarom geven we je een aantal tips om je goede voornemens wel te halen.

  Lees meer »
 10. Detox smoothie

  Detox smoothie spinazie

  Na alle feestjes en diners is het tijd om weer in je normale ritme te komen en een beetje te detoxen. Daarom deze overheerlijke en gezonde detox smoothie met spinazie, banaan en kiwi. Ideaal als verantwoord tussendoortje of als ontbijt om de dag mee te starten.

  Lees meer »