Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Beste Eiwit

Beste Eiwit

Het beste eiwit is niet altijd makkelijk te vinden. Er worden veel termen gebruikt die wellicht onbekend voor je zijn en de kans dat je een overvloed aan informatie krijgt, is groot; de werking van verschillende soorten eiwitten is namelijk niet altijd makkelijk te begrijpen. Dus wat moet je kiezen? Moet je gaan voor kwaliteit of voor beste prijs? Moet je kiezen voor een specifiek doel of voor iets dat je na elke workout kan gebruiken?

 beste eiwit

Afvallen

Als het doel is om af te vallen dan kan dat het snelst bereikt worden met Whey Isolaat producten. Whey Isolaat is het eiwit met de hoogste biologische waarde van alle eiwitten. Dat houdt in dat het minder koolhydraten en vet bevat dan een Whey Concentraat. Perfect voor afvallen dus! Whey Isolaat wordt daarnaast ook sneller opgenomen door het lichaam en omdat het je suikerspiegel stabiliseert, zorgt het ervoor dat je minder trek hebt in al die (zoete) tussendoortjes. Dus niet alleen worden de spieren sterker, het voorkomt ook dat je ’s avonds nog even naar die snack grijpt. Whey Isolaat is bij ons te verkrijgen in de vormen van Happy Protein en Pro Protein.

LEES MEER OVER AFVALLEN

Spiergroei

Dat eiwitten helpen bij spiergroei is waarschijnlijk niet onbekend voor je. Maar waarom is dat zo? Tijdens het sporten, breek je spierweefsel af waarna het lichaam dat weer moet opbouwen. Eiwitten spelen in dit process een cruciale rol omdat het voedingsstoffen door het hele lichaam transporteert. Door extra eiwitten in te nemen, bijvoorbeeld in de vorm van een shake, kan je het process versnellen en ervoor zorgen dat je lichaam sneller herstelt van die harde workout. Zo zal je merken dat je de volgende dag minder spierpijn hebt en dat je sneller weer in de sportschool kan staan. Pro Protein Krachtsport is hier ideaal voor. Het bevat 70% proteïnen en bestaat uit Whey Isolaat. Daarnaast is er o.a. creatine, leucine, ginseng en magnesium aan toegevoegd, wat zorgt voor betere prestaties bij explosieve krachtinspanning en voor extra snelle spieropbouw.

LEES MEER OVER SPIERGROEI

Prijs

Prijs is natuurlijk een belangrijke factor bij het aanschaffen van eiwitten. Maar kan je nog steeds goede kwaliteit eiwitten kopen voor een redelijke prijs? Het antwoord op deze vraag: ja! De puurheid van het eiwitproduct, makkelijker gezegd de hoogte van het eiwitgehalte, bepaalt de prijs. De twee vormen van eiwit die wij aanbieden zijn Whey Concentraat en Whey Isolaat. Whey Concentraat smaakt beter dan de Whey Isolaat door de toegevoegde suikers maar heeft een minder hoog eiwitgehalte en bevat meer calorieën, koolhydraten en vetten. Voor iemand die soms tot regelmatig sport, is dit een ideale optie. Het bevordert het spierherstel en het is goedkoper. Echter, voor iemand met een duidelijk doel, bijvoorbeeld afvallen of spiergroei, zal Whey Isolaat snellere resultaten opleveren. Dit komt omdat een Whey Isolaat een hoger eiwitgehalte heeft waardoor er minder ruimte overblijft voor koolhydraten en vetten.