Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Be in Shape

Be In Shape

Be in Shape of kort BiS heeft door de plotselinge opkomst van het Dokter Frank dieet een enorme vlucht genomen. Maar wat is er bijzonder aan de BiS shakes? En zijn er misschien ook alternatieven?

BiS en dr. Frank

Be in Shape (BiS) is een eiwitdieet, net zoals bijvoorbeeld het Slank met eiwit. Met behulp van eiwitten in de vorm van shakes, zorg je voor een verzadigd gevoel en een constante bloedsuikerspiegel zodat je over de gehele dag minder trek hebt. Dit werkt erg goed om af te vallen. Dokter Frank (Frank van Berkum) heeft het team van Be in Shape geholpen met het ontwikkelen van de BiS shakes.

be in shape

Ollyxa – hoogwaardig eiwit?

Het bijzondere aan de Be in Shape shakes is het ingrediënt Ollyxa. Ollyxa bestaat voor 80% uit hoogwaardige eiwitten, en voor 20% uit voedingsvezels. De term hoogwaardige eiwitten vinden we bij Eiwit.nl een beetje vaag, wij hopen in ieder geval dat dit Whey Isolaat is – het meest hoogwaardige eiwit wat bestaat. Maar waarom extra voedingsvezels? Natuurlijk is het goed voor de darmwerking, maar alle groenten, vis en kip die je tijdens het eiwitdieet eet, zorgen al voor een betere darmwerking.

Een BiS shake is dus niks beter dan een Whey Isolaat shake en omdat wij niet weten wat ze bij BiS onder hoogwaardige eiwitten verstaan, is de kans er ook nog aanwezig dat de shakes zelfs van mindere kwaliteit zijn dan de Whey Isolaat die wij al vele jaren bij Eiwit.nl verkopen.

Vergelijking BiS shake en Happy Protein

Als we BiS vergelijken met Happy Protein qua samenstelling dan zien we het volgende:

    • Be in Shape eiwitshake bevat per shake van 20 gram, 63 kcal, 1,6 gr koolhydraten, 13,3 gr eiwitten en 0.4 gr vet.
    • Happy Protein eiwitshake bevat per shake van 20 gram, 72 kcal, 0,1 gr koolhydraten, 17,6 gr eiwitten en 0 gr vet.

Wij zien in een Happy Protein shake dus een stuk meer eiwit en ons eiwit is 100% Whey Isolaat. Daarnaast natuurlijk de prijs. In een zak Happy Protein zit 750 gram, dit is genoeg voor 25 shakes van 30 gram. Per shake kost dit €1,19 tegenover de €2,49 euro van een BiS shake. Bovendien bevat Happy Protein ook vitaminen en mineralen wat bijdraagt aan meer (geestelijk) energie, een gezonde huid een een normale werking van het immuunsysteem. De keuze lijkt snel gemaakt…